Profilok

Minőség

CÉLKITŰZÉSEINK:

 

A megrendelői igények kielégítése érdekében a Kecskeméti Gumiipari Kft. olyan Integrált Irányítási Rendszert alakított ki, amely az MSZ EN ISO 9001:2015 és az MSZ EN ISO 14001:2015 nemzetközi szabványokkal összhangban szabályozza a cég szervezetét, működését, környezetét és termékeinek megfelelőségét és minőségét.

Kecskeméti Gumiipari Kft. elsődleges célja, hogy úgy feleljen meg partnerei elvárásainak, hogy tevékenységének kockázatait feltárja és kezeli. Az elérhető legkorszerűbb technológiákat alkalmazva készítsen gumiipari termékeket, amelyekben a műszaki, minőségi és környezeti megfelelőség mellett, megrendelőinek egyéb igényei is magas színvonalon elégülnek ki.

A Kft. úgy kívánja fejleszteni szervezetét és annak működését, hogy a megbízói elvárások kielégítése mellett, munkatársainak munkahelyi és közvetlen természetes környezete a lehető legkedvezőbben alakuljon.

 

Kecskeméti Gumiipari Kft. az Integrált (Minőség és Környezet) irányítási politikájának megvalósítása érdekében Integrált Irányítási Rendszert (IIR) működtet. Az irányítási rendszer megfelel az ISO 9001:2015 és az ISO 14001 szabványok előírásainak.

 

Az Integrált Irányítási Rendszer alkalmazási területe:

  • gumiprofilok gyártása extrudálással;
  • gumitermékek gyártása fröccsöntéssel; prés vulkanizálással;
  • műanyag termékek gyártása extrudálással és fröccsöntéssel.

A cégvezetés célja, hogy a fő tevékenységeket együttesen jól szabályozhatók legyenek, meghatározhatók rájuk figyelemmel kísérési módszerek, kockázatai azonosíthatóak, kimenetük jól nyomon követhető, ellenőrizhető, ezáltal megteremthetők a folyamatos fejlesztés feltételei.

A fő folyamatink a vevői igények kielégítésének, az értékteremtésnek első számú eszközei. Teljesítményünket a vevő közvetlenül észleli, hatékonyságunk, megbízhatóságunk változása közvetlenül hat a vevői elégedettségére, a termék vevőhöz történő eljutásának idejére.

 

Társadalmi üzenetünk:

Jelenleg elért környezeti teljesítményünket megtartjuk és folyamatos fejlesztésekkel erőnkhöz mérten javítjuk, így ipari partnereinknek példát mutatva, a környezetünket jobb állapotban tudjuk átadni utódaink számára.

 

Makra Sándor
minőségirányítási vezető
+36-70-459-3874
 
Minőség
rheometer