Profilok

Profilok

Gumiprofilok ezrei, több mint 3500-féle termék, így profilgumi, szilikonprofil és egyéb speciális alkalmazási terület, részletes specifikációk találhatók kínálatunkban. Az anyagok és termékek széles skálája nagy lehetőségeket kínál, de hogy biztosan meg is találja, amit keres, honlapunk jól működő, gyors navigációval segítséget nyújt. Mi is így dolgozunk itt a KG-nál.

 

Az iparban és a háztartásokban egyaránt rengeteg szilikon gumi profil, EPDM gumi profil, egyéb szilikon és gumi termék van jelen. Hogy EPDM gumiból, szilikon gumiból vagy egyéb speciális polimerből készül azt a felhasználási terület döntheti el. Hőálló tömítések, hőálló csövek, ablakszigetelés, esztétikai gumiprofilok, takaró profilok, ujjvédők, élvédők, ütközők, ablaktömítések, szivacsprofilok, hőálló habok, gumicsövek mind megtalálhatók kínálatunkban. Az anyagválasztás során, kérjük, vegye figyelembe, hogy mire és hol fogja használni az adott profilt! Igény esetén szakembereink szívesen segítenek Önnek.

Kezdje a bal oldali oszloppal, ahol megtalálja a termékkategóriákat. Klikkeljen a keresett formára, és válasszon az alatta megjelenő típusok közül! A megjelenő profilok valamelyikére kattintva dönthet az anyagról és színről. A mennyiség megadása után a kiválasztott terméket hozzáadhatja az online ajánlatkéréshez, melyet néhány kattintással elküldet hozzánk.

A gyártott termékeink legnagyobb részénél rentabilitási okok miatt a minimális rendelési mennyiség 100 méter, ezalatt a programkód nem engedi elküldeni az ajánlatkérést. Amennyiben a kiválasztott termék felett fel van tüntetve, hogy 100 méter alatti igény is teljesíthető, úgy kérjük üzenetben jelezze, hogy a kisebb mennyiségre van igénye. Ezeknél a termékeknél azért van lehetőség kisebb mennyiség teljesítésére, mert forgalmazott termékek.

A szilikon profilok:

A Kecskeméti Gumiipari Kft. által gyártott szilikon profilok nagy tisztaságú, transzparens anyagból is készülhetnek ezen kívül a RAL színskála szerinti színválasztékkal. FDA élelmezés egészségügyi specifikációval is rendelkeznek a termékeink.

- nagy rugalmasság

- vegyszerállóság

- kiváló hőmérséklettűrés

- kimagasló UV állóság

- jó színezhetőség

- rugalmasságuk és tömítő képességük szélsőséges időjárási körülmények között, és szélsőséges környezeti hatások mellett is megmarad.