Profilok

Cégünkről

Tisztelt Látogató!


Amennyiben egy igazán rugalmas gyártót keres, mely az egyedi gyártású szilikon és különböző alapanyagú gumiprofilok specialistája, továbbá a gumi és szilikon formarészek fejlesztésében és gyártásában is kiemelkedő szerepet tölt be, jó helyen jár!

 

Ismerkedjen meg a Kecskeméti Gumiipari Kft. és a K&G Rubber-Technik Kft. kínálatával, filozófiájával, és meglátja, gumi és szilikon elemek gyártásában megszerzett több évtizedes tapasztalatunkkal messzemenőkig segítjük az Ön munkáját! Legyen szó akár egyszerű vagy összetett kialakítású, akár bonyolultnak látszó gumiprofilok gyártásáról, forgalmazásáról, segítünk Önnek.

A Kecskeméti Gumiipari Kft. 2000-ben alakult, fő tevékenysége a különböző gumiformadarabok és gumiprofilok gyártása. Az elmúlt évek során felmerült az igény hogy a kelet-európai-, és a nyugat-európai piacokat összekapcsoljuk és ezen folyamatok kiszolgálására hoztuk létre a K&G Rubber-Technik Kft.-t részben német tulajdonosi körrel. Az együttműködés előnye, a szélesebb körű információs bázis és a termékkör kiszélesítésének a lehetősége (a speciális, a világon csak kevés helyen gyártott termékek elérése, 3-4 komponensű gumiprofilok vagy műanyag profilok gyártása). Ezzel biztosítva a vevők speciális igényeinek kielégítését.

A Kecskeméti Gumiipari Kft. 2014 óta feldolgoz már termoplasztikus elasztomereket és hőre lágyuló műanyagokat is a hagyományos EPDM, szilikon, SBS, és NBR anyagok mellett.

Közel 3500-féle profil, precíz, rugalmas mérnöki munka, a megrendelő igényeihez, elképzeléseihez alkalmazkodó fejlesztések. Ez a Kecskeméti Gumiipari Kft. és a K&G Rubber-Technik Kft. filozófiája.

Nézze meg kínálatunkat! Honlapunkon szinte minden kérdésre választ talál. Tegye fel esetleges kérdéseit! Munkatársaink a munkanapokon 8-órától 12-óráig illetve 13-órától 16-óráig állnak rendelkezésére. 

 

A projectek az Európai Unió támogatásával valósulnak meg.


Project megnevezése:

A Kecskeméti Gumiipari Kft. a Kecskeméti Ipari Parkban komplex technológiai beruházást valósít meg. Tartalmaz gépbeszerzést, infrastruktúra fejlesztést, információs technológia fejlesztést. MR bevezetését, tanúsíttatását és a horizontális célok teljesülése érdekében környezeti fenntarthatóság hatásvizsgálatát, szervezetfejlesztési tanácsadást, amely a technológia fejlesztéssel kapcsolatos szervezeti változásokat érintik.

ERFA finanszírozás: "A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg."

A közreműködő szervezet neve és elérhetősége:
MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. 1539 Budapest, Postafiók 684. Tel: 40/200-617
www.magzrt.hu, info@magzrt.hu